Victor Osimhen pelaa suorastaan loistavaa kautta Napolissa.

Osimhen on viimeistellyt Serie A:ssa komeat 21 maalia. Mestarien liigassakin verkot ovat heiluneet neljästi. Osimhen teki kolme maalia Eintracht Frankfurtin verkkoon neljännesvälierissä.

Napoli johtaa Serie A:ta peräti 19 pisteen erolla toisena olevaan Lazioon ja varmistanee sarjamestaruutensa lähiviikkoina. Osimhen on muodostanut Khvitša Kvaratskhelian kanssa hurjan tutkaparin ja on tuomassa Napolille ensimmäisen Serie A:n mestaruuden 33 vuoteen. Lisäksi Napoli taistelee menestyksestä Mestarien liigassa. Puolivälierissä vastaan asettuu AC Milan.

Manchester Unitedin on kerrottu tarkkailevan Osimhenin tilannetta. Manchester United haluaa hankkia uuden kärjen kuluvan kauden jälkeen ja on tiettävästi valmis käyttämään suuren summan saadakseen laadukkaan hyökkääjän riveihinsä. Manchester United on myös Harry Kanen kintereillä, mutta englantilaismedian mukaan seura kokee Kanen olevan liian kallis vaihtoehto.

Napolilaislehti Il Mattinon saamien tietojen mukaan Napolin seurajohto on lätkäissyt Osimhenille peräti 150 miljoonan euron hintalapun. Sitä halvemmalla Napoli ei aio luopua ykköstähdestään, eikä seuralla ole minkäänlaista halua myydä Osimheniä kesällä. Manchester United saa siten maksaa suorastaan valtavan siirtosumman, jos se haluaa Osimhenin kuluvan kauden jälkeen.