Manchester Unitedin hyökkääjä Wout Weghorst sanoo, että hänen peliaikansa on osoitus hänen hyvistä otteistaan.

Weghorst, 30, siirtyi Unitediin tammikuun siirtoikkunassa loppukauden mittaisella lainasopimuksella Mestaruussarjan Burnleystä.

Hollannin maajoukkuehyökkääjä on heti siirrosta lähtien lukeutunut Manchester Unitedin managerin, maanmiehensä Erik ten Hagin luottopelaajiin.

Weghorst on ollut 18 ottelussa peräkkäin Unitedin avauskokoonpanossa. Vastuuta on tullut hyökkäyksen kärjessä ja aiemmasta poiketen myös keskikentän rooleissa.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

United Zone

@ManUnitedZone_
Wout Weghorst and Erik ten Hag 🇳🇱

Hän on kuitenkin saanut kritiikkiä vähäisistä tehoistaan. Weghorstille on kirjattu Unitedissa kaksi osumaa ja yhtä monta maaliin johtanutta syöttöä. Hollantilaishyökkääjä uskoo, että hänen peliaikansa kertoo siitä, kuinka arvokasta työtä hän tekee joukkueen eteen, vaikkei aina loistaisikaan tehoillaan.

– Se (18) on paljon otteluita ja se osoittaa, että minuun luotetaan. Se osoittaa myös, että teen hyvää työtä joukkueen hyväksi. Sitä halusin, kun tulin tänne – antaa panokseni ja yrittää auttaa seuraa menestymään ja voittamaan pokaaleja, kommentoi Weghorst Goalin mukaan.

– Meillä on nyt yksi [pokaali]. Meillä on vielä kaksi jäljellä: Eurooppa-liiga ja FA Cup, ja haluamme päästä mahdollisimman korkealle sarjataulukossa ja ehdottomasti neljän parhaan joukkoon päästäksemme Mestarien liigaan.

– Joten se (peliaika) vain osoittaa minulle, että olen osa sitä. Olen osa menestystämme ja saamani arvostus on hyvä asia.