Serge Gnabry on pettynyt peliaikaansa Bayern Münchenissä, kertoo Sky Deutschland.

Lähteen mukaan Gnabry harkitsee poistuvansa Bayernista kuluvan kauden jälkeen. Gnabry ei ole onnistunut nousemaan selväksi avauskokoonpanon pelaajaksi Julian Nagelsmannin alaisuudessa, vaikka on ollut tälläkin kaudella hyvin tehokas. 36 ottelussa on syntynyt 12 maalia ja 11 maalisyöttöä.

Sky kertoo Pep Guardiolan olevan hyvin innoissaan siitä, että Gnabry on mahdollisesti jättämässä Bayernin. Guardiola nimittäin haluaa pelaajan Manchester Cityyn pitkälti hinnalla millä hyvänsä. Guardiola kokee, että Gnabry toisi joukkueeseen tarvittavaa laatua.

Gnabry haluaa lähtökohtaisesti siirtyä joukkueeseen, jossa hän nousisi heti avauskokoonpanon pelaajaksi.

21 maalia Saksan A-maajoukkueessa viimeistellyt oikea laitahyökkääjä on edustanut Bayernia vajaan viiden vuoden ajan. Kausi 2017-18 sujui lainalla Hoffenheimissä.

Gnabry oli kirjoilla Arsenalissa vuodet 2011-16.