Pedro Porro siirtyi tammikuussa Sportingista Tottenhamiin.

Kyseessä on loppukauden kestävä laina, jossa on mukana kesällä suoritettava ostopakko. Tottenhamin on määrä maksaa Porrosta yli 40 miljoonaa euroa.

Porro nousi Tottenhamin avauskokoonpanoon vain muutama päivä siirtonsa jälkeen, kun Antonio Conten miehistö kohtasi vieraskentällä Leicesterin. Leicester voitti ottelun 4-1, eikä Porro yltänyt parhaaseen peliesitykseen.

Tottenhamin entinen päävalmentaja Tim Sherwood kritisoi Porroa Leicester-tappion jälkeen englantilaismediassa ja sanoi muun muassa Leicesterin pelaajien tuhonneen Porron laidallaan.

The Guardian haastatteli Porroa, joka otti kantaa Sherwoodin kommentteihin. Porro on parhaillaan Espanjan A-maajoukkueen mukana.

– Ei se häiritse minua. Ihmisillä on omat mielipiteensä. He sanovat, etten pelannut hyvin tai en ollut riittävän hyvä. Yritän olla kuuntelematta niitä, mutta aina joku sanoo minulle, olenko nähnyt tietyt kommentit. Luet, mitä joku sanoo pelaajasta, joka on ollut seurassa vain muutaman päivän ajan ja ajattelet, että hei, tulin vasta joukkueeseen. En ole mikään kone, joka tulee joukkueeseen ja heti tunnen koko maailman ja sopeudun välittömästi.

– Odotan hänen sanovan huonoja asioita minusta tulevaisuudessakin ja se tekee minusta entistä vahvemman. Olin ollut joukkueessa vain viikon ajan, enkä ollut pelannut minuuttiakaan aiemmin Manchester Cityssä. En ollut koskaan pelannut Englannissa. Muutama päivä siirtoni jälkeen olen avauksessa Leicesteriä vastaan. Mitä haluat? Että teen viisi maalia ja otan 70 riistoa? Jokaisella voi olla huono päivä, Porro muistutti.