Julian Nagelsmann on valmis neuvottelemaan Tottenhamin kanssa joukkueen managerin paikasta, kertoo Sky Sports.

Saksalainen Nagelsmann, 35, vapautettiin tällä viikolla kotimaansa suurseuran Bayern Münchenin peräsimestä. Hänen paikkansa otti Chelsesta tuttu Thomas Tuchel.

Bayern ei ole ollut tällä kaudella Bundesliigassa niin vakuuttava kuin viime vuosina, mutta Nagelsmannin potkuja on silti pidetty hätiköitynä ratkaisuna. Müncheniläiset ovat Bundesliigassa vain pisteen päässä sarjakärki Borussia Dortmundista, ja Mestarien liigassa sekä Saksan Cupissa joukkue on edennyt puolivälierävaiheeseen.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

ESPN FC

@ESPNFC
Bayern paid a world-record €25m to Leipzig to get Nagelsmann out of contract and gave him a five-year contract worth €8m a season 😳

Tottenham on kiinnostunut keskustelemaan Nagelsmannin kanssa, koska lontoolaisten päävalmentajan Antonio Conten tulevaisuus on hyvin epävakaalla pohjalla. Conten odotetaan lähtevän Spursista viimeistään kesällä hänen sopimuksensa päättyessä, mutta lähtö voi olla edessä aikaisemminkin.

Nagelsmann on ollut Tottenhamin puheenjohtajan Daniel Levyn tähtäimessä jo jonkin aikaa. Levy yritti houkutella häntä Spursin puikkoihin ensin Mauricio Pochettinon ja myöhemmin José Mourinhon seuraajaksi.

Myös Nagelsmannin tiedetään pitäneen Tottenhamia silmällä. Hän on kertonut seuranneensa Spursia juurikin Pochettinon ja Mourinhon aikakausilla.

Sky Sportsin mukaan Nagelsmann halunnee pohtia tulevaisuuttaan jonkin aikaa, vaikka hän onkin kiinnostunut neuvottelemaan Tottenhamin kanssa.

Levy on tarkkaillut Nagelsmannin lisäksi myös Marco Silvaa (Fulham), Roberto De Zerbiä (Brighton), Sérgio Conceiçãota (Porto) ja Thomas Frankia (Brentford). Myös Burnleyn Vincent Kompany saattaa nousta ehdokaslistalle johdatettuaan ryhmänsä näytöstyylillä Mestaruussarjan piikkipaikalle.