Arsenalin ex-pelaaja Jack Wilshere sanoo, että West Hamin kapteeni Declan Rice sopisi täydellisesti Tykkimiesten keskikentälle.

Ricen, 24, odotetaan lähtevän West Hamista kuluvan kauden jälkeen, ja Arsenal on yhdistetty huhuissa aktiivisesti häneen.

Englannin maajoukkuepelaaja on puhunut avoimesti halustaan pelata suurimmissa parrasvaloissa, eikä putoamista vastaan taisteleva Hammers pysty tarjoamaan sitä ainakaan lähitulevaisuudessa.

Ricen kanssa West Hamissa pelannut Wilshere, 31, uskoo, että Hammersin kapteeni olisi loistava lisä Arsenaliin.

– Hän on keskikenttäpelaaja, joka osaa tehdä kaikkea. Kaikkien seurojen kannattajat haluaisivat Decin joukkueeseensa, kommentoi Wilshere Sky Sportsin mukaan.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

B/R Football

@brfootball
“He’s been on FaceTime with Kim Kardashian, bruv. He doesn’t want us anymore.”

Declan Rice welcoming Bukayo Saka to England camp 🤣

(via @England)

– Jos puhun itsekkäästä näkökulmasta, uskon, että hän pärjäisi todella hyvin Pohjois-Lontoossa Mikel Artetan alaisuudessa.

– Olen puhunut Decin kanssa ja sanonut, että se mitä hän tekee, on uskomatonta. Hän on Valioliiga-joukkueen kapteeni ja aina valmis oppimaan.

– West Hamia on kunnioitettava, koska se on hänen seuransa, mutta hänen tulevaisuutensa on hänen käsissään. Se on todella jännittävää, koska hänellä on kaikki tarvittava ja hän poimii koko ajan lisää ja lisää asioita. Hänestä on tulossa mies, joka voi pelata missä tahansa.

– Odotan innolla, mihin hän menee. Toivottavasti se on Arsenal. Se olisi valtava hankinta ja hän sopisi tänne täydellisesti.

Ricen ja West Hamin sopimus päättyy ensi kauden jälkeen. Lehtitietojen mukaan osapuolten jatkosopimusneuvottelut ovat junnanneet paikallaan jo pitkäänn.