Darwin Núñez loukkasi nilkkansa muutama viikko sitten Madridissa, kun Liverpool hävisi Real Madridille Mestarien liigan neljännesvälierissä ja putosi turnauksesta.

Núñez joutui jäämään sivuun Uruguayn A-maajoukkueesta loukkaantumisen vuoksi.

23-vuotias Núñez palasi Liverpoolin joukkueharjoituksiin torstaina. Núñez ehti olla kaksi viikkoa sivussa harjoitusvahvuudesta kuntouttaakseen nilkkaansa. Liverpool kohtaa lauantaina Manchester Cityn Valioliigassa. Liverpool-luotsi Jürgen Klopp toivoo Núñezin olevan pelikunnossa viikonloppuna.

Núñezin kausi on ollut varsin rikkonainen. Kärki on kärsinyt viime aikoina nilkkavamman lisäksi muun muassa selkäkivuista. Uruguaylaishyökkääjä on viimeistellyt kuluvalla kaudella kahdeksan maalia Valioliigassa.

Núñezin lisäksi myös Luis Díaz osallistui harjoituksiin. Díaz on ollut sivussa pelikentiltä lokakuulta saakka loukattuaan polveaan.