Alejandro Balde on noussut ryminällä Barcelonan edustusjoukkueeseen.

Balde nappasi paikan ykkösmiehistöstä syyskaudella ja nousi heti avauskokoonpanoon. Hieno syyskausi johdatti 19-vuotiaan nuorukaisen Espanjan MM-kisajoukkueeseen.

Barcelona on kärsinyt jo useamman vuoden ajan merkittävistä talousvaikeuksista.

Barcelonan palkkakatto on edelleen täynnä, eikä se ole kyennyt rekisteröimään Balden uutta jatkosopimusta. Vasemman laitapuolustajan nykyinen sopimus Barcelonan kanssa päättyy ensi kauden jälkeen. Balden tilanne Barcelonassa puhuttaa siten niin pitkään kuin uutta jatkosopimusta ei saada rekisteröityä.

Katalonialaislehti Sportin saamien tietojen mukaan Chelsea on osoittanut kiinnostuksensa Baldea kohtaan. Balden pelaajaprofiili kiinnostaa Chelseaa, joka tiedostaa Barcelonan ongelmat pelaajan jatkosopimuksen kanssa.

Barcelona yrittää luonnollisesti saada jatkosopimuksen rekisteröidyksi, jotta se kykenisi nostamaan Balden ulosostopykälän satoihin miljooniin euroihin. Jos se ei onnistu siinä, saattaa kesäsiirto tulla kyseeseen. Ja silloin Chelsea on vahvoilla.