Leicester tiedotti aiemmin sunnuntaina Brendan Rodgersin poistuvan joukkueen päävalmentajan paikalta. Lue lisää täältä.

Seuran julkaiseman tiedotteen mukaan osapuolet tekivät ratkaisun yhdessä.

Leicester on parhaillaan putoamisviivan alapuolella Valioliigassa. Sen kausi on mennyt pahemman kerran penkin alle. 28 ottelusta tuloksena on seitsemän voittoa, neljä tasapeliä, peräti 17 tappiota ja vaivaiset 25 pistettä.

Madridilaislehti AS:n mukaan Leicester haluaisi palkata Rafa Benítezin uudeksi päävalmentajakseen. Benítez ei ole toistaiseksi vastannut Leicesterille mitään, mutta lehden mukaan Benítezin on määrä tehdä ratkaisu mahdollisen pestin suhteen hyvin pian.

Liverpoolissa asuva Benítez on ollut reilun vuoden työttömänä saatuaan Evertonista potkut tammikuussa 2022.

Lehden mukaan Benítez on saanut kauden mittaan tarjouksia myös muista seuroista, mutta on kieltäytynyt niistä.