Päävalmentaja Graham Potterin potkut tulivat Chelsean pelaajille yllätyksenä, kertoo Telegraph.

Chelsea kertoi sunnuntaina antaneensa kenkää Potterille, 47, joka ehti toimia tehtävässään alle seitsemän kuukautta. Hänen viimeiseksi pelikseen jäi lauantain 0-2-kotitappio Aston Villalle Valioliigassa.

Telegraphin mukaan monet Chelsean pelaajista saivat tietää Potterin potkuista sosiaalisen median ja seuran tiedotteen kautta.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Premier League

@premierleague
Graham Potter has been relieved of his duties as Chelsea manager

Lauantaina pelanneet pelaajat osallistuivat sunnuntaina palauttaviin harjoituksiin ja muut treenasivat normaalisti. Valtaosalla joukkueesta ei ollut mitään hajua Potterin lähdöstä ennen kuin he palasivat harjoituskeskuksesta kotiin ja saivat kuulla uutisista. Huolestuneet pelaajat ottivat yhteyttä edustajiinsa saadakseen lisätietoa tilanteesta.

– Useimmat pelaajat eivät tienneet mitään ennen kuin he näkivät seuran tiedotteen. Ihmiset kyselivät, kuka vetää harjoitukset maanantaina ja kuka on vastuussa tiistaina [Liverpoolia vastaan]. Käytännössä kaikki heistä olivat palauttavissa treeneissä tai harjoittelemassa sunnuntaina, joten he olivat järkyttyneitä, kun he saivat tietää tämän kotona, kertoi sisäpiirilähde Telegraphille.

Potterin apuvalmentajat, Bruno Saltor johtajanaan, ottavat väliaikaisen vetovastuun Chelseasta, jolla ei ole uutta vakituista päävalmentajaa valmiiksi tiedossa.

Chelsean odotetaan haastattelevan ainakin ”kourallista” valmentajaehdokkaita ennen kuin se tekee päätöksensä. Yhdeksi suosikiksi on jo lyhyessä ajassa noussut useissa lähteissä Julian Nagelsmann, joka sai äskettäin lähtöpassit Bayern Münchenistä.

Kirjoitushetkellä Chelsea on Valioliigassa 11. sijalla. Mestarien liigassa se on edennyt puolivälierävaiheeseen, mutta kummassakin Englannin cup-kilpailussa Chelsea hävisi kolmannella kierroksella Manchester Citylle.