Tottenhamin kausi on ollut vaikea.

Tottenham on parhaillaan Valioliigassa viidentenä. Mestarien liigaan oikeuttavalla neljännellä sijalla oleva Manchester United on kolmen pisteen karkumatkalla Tottenhamista.

Tottenham antoi hiljattain potkut Antonio Contelle.

Conte haukkui pelaajansa lehdistötilaisuudessa ennen maajoukkuetaukoa ja seurajohto päätti antaa joukkueensa tylyttäneelle italialaisluotsille kenkää. Conten apuvalmentajana työskennellyt Cristian Stellini on joukkueen väliaikainen päävalmentaja.

Tottenhamin entinen päävalmentaja Harry Redknapp tiedostaa, miten sekavassa tilanteessa seura parhaillaan onkaan.

– Tottenham on sekaisin. Conten pitäminen joukkueessa oli vaikeaa hänen ulostulonsa jälkeen. Seura on nyt kummallisessa tilanteessa, mutta he voivat silti päätyä vielä neljänneksi Valioliigassa. Oletin Liverpoolin nappaavan nelospaikan itselleen, kun he voittivat Manchester Unitedin 7-0, mutta sittemmin heidän vire on vain huonontunut. Brighton ja Newcastle ovat nyt hyvässä iskussa. Manchester United voi päästä maaliviivan yli kolmantena tai neljäntenä, mutta heiltä puuttuu laatua, Redknapp totesi PA:lle.

Tottenham etsii parhaillaan uutta päävalmentajaa. Mediassa on mainittu muun muassa Julian Nagelsmannin ja Mauricio Pochettinon nimet.

– En tiedä, mitä Tottenhamissa tapahtuu tänä kesänä. Näytti jo siltä, että Nagelsmann olisi voinut mennä Tottenhamiin, mutta nyt Chelsea on hänen kintereillään. Pochettino olisi suosittu valinta, mutta hän voi mennä joko Chelseaan tai Tottenhamiin. Tuli Tottenhamin valmentajaksi sitten kuka tahansa, on hänen tuotava joukkueeseen laatupelaajia kesällä. On samantekevää, miten fiksu valmentaja olet, mutta tarvitset hyviä pelaajia.