Chelsea nimesi torstaina Frank Lampardin uudeksi päävalmentajakseen.

Lampardin sopimus kestää loppukauden. 

Lampardia voi pitää väliaikaisvalmentajana, sillä seurajohto neuvottelee kevään aikana muiden valmentajien kanssa. Chelsean on kerrottu olevan ainakin Julian Nagelsmannin ja Luis Enriquen kintereillä, joista jälkimmäinen nähtiin jo Lontoossa neuvottelemassa Chelsean kanssa.

ESPN:n saamien tietojen mukaan myös Carlo Ancelotti on yksi vaihtoehto. Ancelottin odotetaan poistuvan Real Madridista kuluvan kauden jälkeen ja jos niin tapahtuu, on Chelsean seurajohto halukas keskustelemaan Ancelottin kanssa sopimuksesta. Ancelottia on yhdistetty vahvasti myös Brasilian A-maajoukkueeseen.

Ancelottin Real Madrid kohtaa Chelsean Mestarien liigan puolivälierissä.

Ancelotti valmensi Chelseaa vuodet 2009-11. Ancelotti voitti seurassa Valioliigan, FA Cupin ja Community Shieldin.