Liverpoolin keskikenttäpelaaja Thiago Alcântara on palannut joukkueharjoituksiin oltuaan pitkään sivussa loukkaantuneena, kertoo Liverpool Echo.

Thiago, 31, on ollut sivussa Liverpoolin kymmenestä edellisestä ottelusta lonkkavaivan takia, mutta hän palasi torstaina täysipainotteiseen joukkueharjoitteluun.

Torstain harjoituksiin osallistui myös toppari Virgil van Dijk, joka oli sivussa edellisestä pelistä sairastelun takia, sekä laitahyökkääjä Luis Díaz, jolla on polvivamman takia takana jo puolen vuoden tauko tositoimista.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

B/R Football

@brfootball
Thiago is back in Liverpool team training—he hasn’t played since early February 🔴

Keskikenttäpelaaja Naby Keïta harjoitteli torstaina henkilökohtaisen ohjelmansa mukaisesti loukkaannuttuaan maaliskuun maajoukkuetauolla.

Mohamed Salah, Joe Gomez, Diogo Jota ja Arthur Melo olivat kaikki sivussa torstain joukkueharjoituksista. Liverpoolin pelaajilla oli keskiviikkona vapaapäivä, torstai käytettiin palauttavaan harjoitteluun ja mahdollisten vammojen ja vaivojen hoitamiseen.

Liverpool päätyi tiistaina edellisessä ottelussaan Chelsean vieraana 0-0-tasapeliin. Tulevana sunnuntaina se isännöi sarjakärki Arsenalia Anfieldilla.