Manchester United voitti lauantaina Evertonin Old Traffordilla 2-0.

Scott McTominay ja Anthony Martial vastasivat Manchester Unitedin maaleista.

Manchester United nousi lauantaisen voittonsa myötä Valioliigassa kolmanneksi. Kolmen pisteen päässä kärkkyvä Newcastle pelaa kierroksen oman ottelunsa klo 17.00 kohdatessaan Brentfordin.

Kuluvan vuoden puolella suorastaan loistavassa iskussa ollut Marcus Rashford loukkaantui Everton-ottelussa. Rashford jätti kentän kymmenisen minuuttia ennen päätösvihellystä. Rashford näytti saaneen lihasvamman. Vielä ei ole tiedossa, kykeneekö Rashford pelaamaan ensi viikolla Eurooppa-liigan puolivälierien avausosassa Sevillaa vastaan.

Sean Dychen valmentama Everton on parhaillaan sarjataulukossa 16. sijalla tasapisteissä West Hamin, Nottingham Forestin ja Bournemouthin kanssa.

Laurie Whitwell

@lauriewhitwell
Rashford limped all round perimeter of pitch + went straight down tunnel. Applauded by fans as he went, he gave his shirt to a young boy. Looks like a groin injury. Received words from Ten Hag as he passed dugout.

#MUFC