Asiantuntija Paul Merson uskoo Chelsean olevan tällä hetkellä vailla minkäänlaista suuntaa.

Blues hävisi lauantaina 0-1-lukemin Wolverhamptonin vieraana Frank Lampardin ensimmäisessä ottelussa seuran väliaikaismanagerina.

Chelsea on saanut otettua viimeisestä kolmesta ottelustaan vain pisteen tekemättä maaliakaan. Sijalla 11 oleva seura on lähempänä putoamisviivaa kuin Mestarien liiga -paikkoja.

– Tätä ei voi tapahtua. Se on aivan järjetöntä. Tämän täytyy olla yksi jalkapallohistorian huonoimmista putkista näin lahjakkaalla joukkueella, Merson sätti Sky Sportsille.

– Heillä on 50 ottelun maajoukkuepelaajia. Nämä eivät ole pelaajia, jotka eivät olisi ikinä pelanneet kotimaansa puolesta. Lampardilla on ollut vain muutama päivä aikaa joukkueen kanssa, mutta mitään suuntaa ei löydy.

– Kun katsoo Manchester Cityä tai Arsenalia, tiedät mitä he yrittävät tehdä. Chelsean kohdalla ei ole hajuakaan. Siellä on vain 11 yksilöä. Kukaan ei juuri liiku kenenkään puolesta.

– Kukaan ei juokse, kun he tietävät etteivät he pääse palloon. Tämä on tällä hetkellä huolestuttavaa aikaa. Kyse ei ole managereista. Pelaajien on otettava vastuu.

Chelsea taistelee edelleen pokaalista Mestarien liigassa. Joukkue avaa keskiviikkona puolivälierät Real Madridin vieraana.

LUE MYÖS!