Jamie Carragher väittää Virgil van Dijkin olevan huomattavasti Manchester United -legenda Nemanja Vidiciä parempi puolustaja.

Liverpool-legenda Carragher nousi puolustamaan entisen seuransa topparitähteä sunnuntain 2-2-tulokseen päättyneen Arsenal-ottelun jälkeen.

Van Dijkin, 31, esitys Arsenalia vastaan keräsi paljon kritiikkiä. Hollantilainen lahjoitti pallon lontoolaisten avausmaalissa suoraan Gabriel Martinellin jalkaan yritettyään purkaa sitä.

Carragher uskoo van Dijkin olevan tämän kauden heikoista otteista huolimatta edelleen sarjan paras puolustaja.

– VVD on paljon parempi kuin Vidic, joka oli huipputoppari. Muistatteko hänen esityksensä Torresia (Fernando) vastaan?, Carragher kirjoitti Twitterissä.

– Myös Riolla (Ferdinand) ja JT:llä (John Terry) oli huonoja kausia urillaan. VVD:llä on nyt sellainen. Kellään topparilla ei ole ollut Valioliigan aikakaudella samanlaista vaikutusta joukkueeseensa kuin VVD:llä.

– Hän ei ole pelkästään sarjan paras toppari, vaan hän on ollut Kevin De Bruynen ohella viimeiset neljä vuotta sarjan paras pelaaja.

Carragher viittasi Vidicin ja Torresin kohtaamisessa vuoden 2009 otteluun, jossa Liverpool kukisti Manchester Unitedin Old Traffordilla 4-1-lukemin. Serbialaistoppari sai tuolloin ulosajon ja kärsi vaikeuksista merkata liukasta Torresia.

Van Dijk on esiintynyt tällä kaudella 24 valioliigaottelussa Liverpoolin paidassa.

Jamie Carragher

@Carra23
VVD is far better than Vidic, who was a top CB, but have you forgot his performances against Torres?

Rio & JT had poor seasons in their career like all players, VVD is having one now.

No CB in the PL era has ever had VVD’s impact on a team.

Football Tweet ⚽

@Football__Tweet
Virgil Van Dijk's drop off is actually insane. People were comparing him to Terry, Kompany, Rio and Vidić.

LUE MYÖS!