Leicesterin ja Jesse Marschin väliset sopimusneuvottelut ovat päättyneet tuloksettomina, kertoo Telegraph.

Osapuolet olivat lähellä yhteisymmärrystä, mutta Marsch päätti laittaa neuvottelut jäihin keskusteltuaan pitkään valmennusryhmänsä kanssa. Marsch oli Leicesterin ykkösvaihtoehto uudeksi päävalmentajakseen.

Marsch käväisi Leicesterin harjoituskeskuksessa viikonloppuna ja seurasi paikan päällä tappioon päättyneen Bournemouth-kotiottelun.

Lähteen mukaan Marsch kokee Leicesterin tarvitsevan erilaisen valmentajan ensi kaudella Mestaruussarjassa, jos seura putoaa kuluvan kauden päätteeksi Valioliigasta. Leicester on parhaillaan 19. sijalla Valioliigassa. Putoamisviivan paremmalle puolelle on matkaa kahden pisteen verran.

Telegraph kertoo Marschin ratkaisun tulleen yllätyksenä Leicesterille.

Marsch sai potkut Leedsistä helmikuun alussa.