Chelsea ja Real Madrid iskevät yhteen Mestarien liigan puolivälierissä. Otteluparin avausosa pelataan keskiviikkona Madridissa.

Joukkueet kohtasivat toisensa myös viime kaudella Mestarien liigan pudotuspeleissä.

Tuolloin Antonio Rüdiger iski Bernabéulla maalin Real Madridin verkkoon. Rüdiger siirtyi viime kesänä vapaana agenttina Real Madridiin. Madridilaislehti Marca haastatteli Rüdigeria ennen keskiviikkoista Chelsea-ottelua.

Rüdiger myöntää, ettei tiedä, millainen joukkue asettuu vastaan, sillä Chelsea on muuttunut suorastaan valtavasti viimeisen vuoden aikana.

– Chelsea on muuttunut paljon, enkä todella tiedä, mitä odottaa. Chelsea ei vaikuta juurikaan siltä joukkueelta, jossa pelasin. Odotan heiltä laatua, koska heillä on paljon todella hyviä pelaajia, mutta en tiedä sen tarkemmin, mitä vastaan tulee. Luvassa ei ole helppo ottelu, mutta olemme Real Madrid, Rüdiger muistutti.

Lehti tiedusteli, onko Chelsean kohtaaminen Rüdigerille erityistä.

– En ole kiinnostunut siitä varsinkaan tässä vaiheessa kilpailua. Olisi ollut hienoa pelata heitä vastaan finaalissa, mutta kentällä minulla ei ole tunteita ja ajattelen vain voittamista. Olemme puolivälierissä ja mitä tahansa voi tapahtua. Parasta on se, että olen Real Madridissa ja tämä joukkue tietää, miten pelata tällaisia otteluita.