Euroopan tämän kauden kuumimpiin hyökkääjiin kuuluva Victor Osimhen, 24, myöntää suuren ihailunsa Didier Drogbaa vastaan.

Chelsea-legenda on ollut Napolin nigerialaistähdelle suuri esikuva lapsesta lähtien.

Osimhen on tehnyt tällä kaudella 21 maalia Italian Serie A:ssa ja ollut tärkeä palanen Napolin mestaruusjahdissa. Hyökkääjä on kertonut aiemmin unelmastaan pelata Valioliigassa.

– Olen aina kannattanut Drogbaa. Rakastan ja ihailen häntä, Osimhen kehui Sportsmailin haastattelussa.

– Muistan kun hän puski tasoitusmaalin vuoden 2012 Mestarien liigan finaalissa. Se oli uskomaton pusku. Tuuletin sitä kuin olisin itse tehnyt sen maalin. Ystäväni tiesivät kuinka pakkomielteinen olin Drogbasta.

Vuonna 2015 Osimhen sai tunnustuksen esikuvaltaan voitettuaan U17 MM-kisojen maalikuninkuuden. Nigerian maajoukkueen henkilökunta näytti tuolloin Drogban onnittelutwiitin, josta Napolin tähtihyökkääjä sekosi onnesta.

Nykyisin Osimhen on ollut yhteydessä Drogban kanssa sosiaalisen median kautta.

– Olin aivan shokissa. En koskaan uskonut, että Didier Drogba twiittaisi niin nuorelle hyökkääjälle. Se antoi minulle uutta motivaatiota menestyä.

– Hän ollut hyvin avulias urallani. Heräsin yhtenä aamuna ja löysin hänen viestinsä Instagramistani. Hän kehui minua, mutta sanoi että vielä on pitkä matka kuljettavana. On ollut mahtavaa olla yhteyksissä hänen kanssaan.

– Olen yrittänyt muovata peliäni samanlaiseksi kuin hänellä ja hänellä oli paljon asioita, joita voin siirtää omaan pelaamiseeni.

LUE MYÖS!