Manchester City ja Liverpool ovat kiinnostuneita Chelsean topparista Levi Colwillista, joka on parhaillaan lainalla Brightonissa, kertoo Evening Standard.

Chelsean odotetaan myyvän ensi kesänä useita pelaajia, jotta se ei joutuisi vaikeuksiin taloussääntöjen kanssa, ja Colwillin, 20, kaltaiset englantilaisseuroissa kasvatetut pelaajat ovat kovaa valuuttaa Valioliigan siirtomarkkinoilla.

Southamptonissa syntynyt Colwill on edustanut Chelseaa kahdeksanvuotiaasta asti, mutta lontoolaisten edustusjoukkueessa hän ei ole vielä debytoinut.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Nizaar Kinsella

@NizaarKinsella
Exclusive: Man City and Liverpool are among the clubs showing interest in Chelsea's Levi Colwill.

Chelsea want to renew his deal which expires in 2025.

Colwill doesn't want another loan so Brighton will have to sign him to keep him: standard.co.uk/sport/football… #CFC
standard.co.uk

Chelsea risk losing Colwill in fire sale as Liverpool and Man City eye raid

Exclusive: Rivals could pounce as Blues ponder offloading homegrown stars to meet Financial Fair Play rules

Viime kaudella Colwill vakuutti lainalla Mestaruussarjan Huddersfieldissä. Hyvät otteet ovat jatkuneet Brightonissa, vaikka hänellä oli alkuun vaikeuksia lunastaa paikkansa avauskokoonpanosta.

Chelsea ei lähtökohtaisesti haluaisi luopua Colwillista, jonka on povattu debytoivan lähitulevaisuudessa Englannin A-maajoukkueessa. Lontoolaisseura pyrkii aloittamaan pian jatkosopimusneuvottelut kasvattinsa kanssa, mutta Chelsea voi joutua miettimään asiaa uudestaan, jos sille tulee tarve kerätä isoja summia pelaajamyynneistä.

Myös Brighton on kiinnostunut Colwillistä, jos Chelsea päätyy myymään hänet ensi kesänä. Europeleihin pääseminen auttaisi Brightonia huomattavasti taistelussa Colwillin allekirjoituksesta.