Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Bruno Fernandes sanoo, että Sporting CP:n lääkäri syytti häntä aikoinaan Raphinhan loukkaantumisesta.

Leedsistä tuttu, viime kesänä Barcelonaan siirtynyt Raphinha, 25, ja Fernandes, 28, olivat joukkuekavereita Sportingissa kaudella 2018-19.

Hurjasta kunnostaan tunnettu Fernandes kertoi Sky Sportsin haastattelussa, että Raphinha innostui Sportingissa tekemään ylimääräistä treeniä hänen kanssaan, mutta brassilaiturin kroppa ei ollut tottunut samanlaiseen rasitukseen. Edessä oli loukkaantuminen, josta lääkäri syytti Fernandesia.

– Olin yksi Portugalin ensimmäisistä pelaajista, joka pelasi 56 ottelua seurajoukkueessa yhden kauden aikana. Treenien päätteeksi olin aina tekemässä ylimääräisiä laukausharjoituksia, ja kerran lääkäri koputti ikkunastaan ja käski minun tulla sisälle.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Squawka

@Squawka
Only two players have scored 50+ goals and provided 50+ assists across all competitions in Europes's top five leagues since Bruno Fernandes joined Manchester United:

◎ Lionel Messi
◉ Bruno Fernandes

Not bad company to be keeping.😀

– Meillä pelasi silloin Raphinha, joka on nykyään Barcelonassa. Hän jäi kerran harjoittelemaan minun kanssani vetoja ja hän loukkaantui kahden pelin jälkeen.

– Lääkäri sanoi minulle: ”Tämä on sinun vikasi, sinä kannustit häntä jäämään kanssasi ja nyt hän on loukkaantunut.”

Kuluvalla kaudella Fernandes on pelannut Manchester Unitedissa 48 ottelua tehden niissä yhteensä kymmenen maalia ja syöttäen 13. Edes ykkösmaalivahti David de Gea ei yllä Unitedin peliminuuttitilastossa Fernandesin edelle.