Tottenhamin kapteeni Hugo Lloris on pettynyt siihen, miten kannattajat kohtelivat toppari Davinson Sánchezia lauantain kotiottelussa Bournemouthia vastaan.

Sánchez, 26, vaihdettiin avausjaksolla kentälle loukkaantuneen Clément Lenglet’n tilalle, mutta hänen illastaan muodostui ikimuistoinen täysin väärällä tavalla.

Kolumbialaistoppari seurasi aitiopaikalta Bournemouthin kahta ensimmäistä maalia ja oli osasyyllinen varsinkin niistä jälkimmäiseen. Pallonriistoa yrittäessään Sánchez tökkäsi rangaistusalueella pelivälineen suoraan Bournemouthin Dominic Solankelle, joka vei vieraat johtoon.

Vaikka Sánchez oli tullut vaihdosta kentälle, hänet otettiin takaisin vaihtoon jo 58. minuutilla, kun hänen tilalleen vaihdettiin hyökkääjä Arnaut Danjuma. Sánchezin surullinen iltapuhde kesti vain 23 peliminuuttia.

Tottenhamin kannattajat säestivät Sánchezin matkaa vaihtopenkille äänekkäin buuauksin. Katsomosta kuului myös sarkastisia aplodeja topparille, joka oli silminnähden todella allapäin.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

The Spurs Watch

@TheSpursWatch
What are your thoughts on the Spurs fans booing Davinson Sanchez off?

Spursin tolppien välissä pelannut Lloris sanoi, että hän ei ole koskaan nähnyt joukkuekaveriaan kohdeltavan samalla tavalla.

– Se (buuaaminen) alkoi jo aiemmin, silloin kun hän tuli kentälle. En ole ikinä nähnyt tällaista urallani, kommentoi Lloris beIN Sportsille.

– Minun käy kovasti sääliksi Davinsonia. Hän on joukkuekaverini ja ystäväni ja hän on taistellut tämän seuran eteen monta, monta vuotta.

– Se on vain surullista. Tämä on surullinen tarina seuran, kannattajien ja pelaajan kannalta. Tällaista ei halua nähdä jalkapallossa.

Tottenhamin väliaikaisvalmentaja Cristian Stellini sanoi, että hän otti Sánchezin takaisin penkille taktisista syistä.

– Minä otan vastuun päätöksistäni. Minusta [avausjaksolla] oli liian aikaista ottaa peliin uusi hyökkääjä, koska olimme 1-0-johdossa.

– Tappiotilanteessa ajattelin, että nyt on Davinsonin aika tulla vaihtoon. Se oli vain taktinen päätös.

– Meidän on tuettava häntä, koska se oli vaikea hetki hänelle ja myös joukkueelle.

Sánchezin tilalle vaihdettu Danjuma toi Tottenhamin tasoihin 88. minuutilla, mutta Dango Ouattara ratkaisi 3-2-vierasvoiton Bournemouthille 95. minuutilla.

Sarjataulukko

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
Siinä mahtui mukavasti DRAAMAA viimeisille minuuteille!😳🔥

#Valioliiga