Chelsea-omistaja Todd Boehly piti palopuheen pelaajilleen lauantain Brighton -tappion jälkeen. Blues hävisi kotonaan Lokeille 1-2-lukemin.

Chelsea on hävinnyt kaikki kilpailut mukaan luettuna kaikki kolme otteluaan Frank Lampardin astuttua vastuuvalmentajaksi erotetun Graham Potterin tilalle.

Telegraphin tietojen mukaan Boehly meni manageri Lampardin lehdistötilaisuuden jälkeen Chelsean pukukoppiin ripittämään pelaajiaan. Yhdysvaltalaisomistaja haukkui esityksen Brightonia vastaan noloksi ja vetosi käyttäneensä 600 miljoonaa puntaa seuraan luodakseen voittavan joukkueen.

Boehly myös ilmoitti ryhmälle, etteivät joukkueen esitykset ole vastanneet hänen odotuksiaan. Hän yritti myös noustaa joukkuehenkeä muistuttamalla tiistain Mestarien liigan puolivälierien Real Madrid -ottelun tärkeydestä.

Kyseessä on Boehlyn ensimmäinen kausi Chelseassa. Toukokuussa saapunut Yhdysvaltalainen on tuonut Lontooseen kahden siirtoikkunan aikana Enzo Fernándezin, Mykhailo Mudrykin ja Wesley Fofanan kaltaisia kalliita hankintoja.

Värväykset eivät ole näkyneet tuloksissa. Chelsea on sarjataulukossa vasta sijalla 11 35 pistettä sarjakärki Arsenalia perässä.

Chelsea kohtaa tiistaina Stamford Bridgellä Real Madridin Mestarien liigan puolivälierien toisessa osaottelussa. Lontoolaisseura hävisi avausosan Madridissa 0-2-lukemin.

LUE MYÖS!