Manchester United -puolustaja Diogo Dalot antoi kehuja Antonylle sunnuntain esityksen jälkeen Nottingham Forestin vieraana.

Antony, 23, naulasi United 2-0-voittoon päättyneessä ottelussa voittomaalin ja syötti Dalot´n tekemän toisen osuman. Sunnuntain maali oli Brasilian maajoukkuepelaajan kauden kahdeksas Unitedissa.

Viime kesänä Ajaxista 82 miljoonalla punnalla saapunut Antony oli manageri Erik ten Hagille tuttu mies kaksikon yhteistyöstä Hollannista. Kritisoitu laituri on löytänyt viime viikkoina virettään United-paidassa.

– Kaikki mielestäni voivat nähdä hänen keräävän nyt ansioitaan. Hän tekee kovasti töitä päivittäin ollakseen huipputasolla. Hän taistelee joukkueen puolesta ja on joukkuepelaaja, Dalot kehui seuratoveriaan lehdistölle.

– Olen varma, että hänestä tulee olemaan meille paljon apua. Hän osoitti tänään maalilla ja syötöllä olevansa meille tärkeä pelaaja.

– Mielestäni kaikki joukkueessa ovat auttaneet häntä tuntemaan olonsa mukavaksi. Hän tunsi jo managerin, joten hän tiesi pelitavasta ja kuinka hänen halutaan pelaavan. Olemme yrittäneet auttaa häntä sopeutumaan nopeasti ja olemme onnellisia hänen puolestaan.

United nousi voitolla Newcastlen ohi sarjataulukossa kolmanneksi. Joukkue kohtaa seuraavaksi torstaina Espanjassa Sevillan Eurooppa-liigan puolivälierien toisessa osaottelussa.

Avausosa Old Traffordilla päättyi 2-2-tasalukemiin.

LUE MYÖS!