Manchester City voitti viime viikolla Bayern Münchenin Mestarien liigan puolivälierien avausosassa tyylipuhtaasti 3-0.

Otteluparin jälkimmäinen osa pelataan keskiviikkona Münchenissä.

Avausosan jälkeen Bayernin Sadio Mané löi joukkuetoveriaan Leroy Sanéa kasvoihin. Mediatietojen mukaan Bayern antoi Manélle 300 000 euron sakot ja lisäksi pelaaja hyllytettiin viime viikonlopun Hoffenheim-ottelusta. Manén on kuitenkin määrä pelata keskiviikkoisessa ottelussa.

Manchester City -luotsi Pep Guardiolalta tiedusteltiin lehdistötilaisuudessa, saako Bayern lisää energiaa Manén ja Sanén välikohtauksesta.

– Ehdottomasti. Joskus tarvitset konfliktin, jotta joukkue on entistä yhtenäisempi. Mielestäni tämä tapaus ei ole Bayernin heikkous, vaan ennemminkin vahvuus. Bayern pelaa parhaan ottelunsa keskiviikkona.

Guardiola haluaa nähdä kentällä nälkäisen joukkueen, joka lähtee voittamaan toistakin osaa, vaikka Manchester Cityllä onkin merkittävä etumatka.

– Meidän on katsottava, voimmeko pelata toisessa osassa samalla tavalla kuin avausosassa ja olla yhtä rohkeita pelin suhteen.Voimme tehdä paljon hyviä asioita toisessa osassa, mutta myös Bayern kykenee siihen. Haluan kentälle sellaisen joukkueen, joka lähtee voittamaan ottelua. Tiedän, millaista Bayernia vastaan pelaaminen on. Kärsit kentällä, jos olet vähänkin passiivinen.