Chelsean toppari Thiago Silva sanoo, että seura tarvitsee selkeän strategian, jotta se ei toistaisi tekemiään virheitä enää ensi kaudella.

Tiistaina varmistui, että Chelsea jää tällä kaudella ilman pokaalia, kun se putosi Mestarien liigasta Real Madridin käsittelyssä.

Chelsea on uusien omistajiensa avustuksella käyttänyt kahdessa edellisessä siirtoikkunassa yhteensä yli 600 miljoonaa euroa uusiin pelaajiin, mutta isot satsaukset eivät ole tuoneet menestystä.

Lontoolaisseura on Valioliigassa vasta 11:nä, ja se on antanut tällä kaudella kenkää jo kahdelle managerille, ensin Thomas Tuchelille ja hiljattain Graham Potterille. Väliaikaisvalmentajaksi palkattu Frank Lampard taas on hävinnyt kaikki tähänastiset neljä peliään.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL
Chelsea chairman Todd Boehly was seen heading to the dressing room following the club's defeat to Real Madrid in the Champions League... 🔵

Silvan, 38, mukaan Chelsean joukkue on paisunut niin isoksi, että kaikkien pelaajien pitäminen tyytyväisenä on käytännössä mahdotonta.

– Manageri voi valita vain 11 pelaajaa noin 30:sta. Joku pahastuu aina, koska kaikki eivät voi pelata, kommentoi Silva BBC:n mukaan.

– Tämä on vaikea hetki seuralle, ilmassa on paljon epävarmuutta. Meidän oli kasvatettava pukuhuoneiden kokoa, koska ne eivät sopineet joukkueelle.

– Positiivinen asia on se, että meillä on joukkueessa uskomattomia pelaajia, mutta toisaalta aina tulee olemaan pelaajia, jotka ovat tyytymättömiä.

– Meidän on pysähdyttävä ja laadittava strategia, muuten saatamme toistaa samat virheet ensi kaudella.