Bayern München ja Manchester City iskevät yhteen keskiviikkoiltana Mestarien liigan puolivälierien toisessa osassa Münchenissä. Ottelu potkaistaan käyntiin klo 22.00.

Manchester City voitti viime viikolla pelatun avausosan tyylipuhtaasti 3-0 ja otti siten suuren kiinnityksen Mestarien liigan välieräpaikasta. Rodri, Bernardo Silva ja Erling Haaland viimeistelivät Manchester Cityn maalit.

Otteluparista jatkoon etenevä joukkue kohtaa Mestarien liigan välierissä Real Madridin, joka pudotti puolivälierissä Chelsean vakuuttavasti yhteismaalein 4-0. Manchester City on siten Mestarien liigan ainoa englantilaisedustaja.

Kuntopuntari

Bayern München: V, H, V, H, T

1.4. Bayern München-Borussia Dortmund 4-2 (Bundesliiga)
4.4. Bayern München-Freiburg 1-2 (Saksan cup)
8.4. Freiburg-Bayern München 0-1 (Bundesliiga)
11.4. Manchester City-Bayern München 3-0 (Mestarien liiga)
15.4. Bayern München-Hoffenheim 1-1 (Bundesliiga)

Manchester City: V, V, V, V, V

18.3. Manchester City-Burnley 6-0 (FA Cup)
1.4. Manchester City-Liverpool 4-1 (Valioliiga)
8.4. Southampton-Manchester City 1-4 (Valioliiga)
11.4. Manchester City-Bayern München 3-0 (Mestarien liiga)
15.4. Manchester City-Leicester 3-1

Poissaolijat

Bayern München

Manuel Neuer
Lucas Hernández

Manchester City

Ei poissaolijoita

Arvioidut avaukset

Bayern München: Sommer; Pavard, Upamecano, de Ligt, Davies; Kimmich, Goretzka, Coman, Musiala, Sané; Choupo-Moting

Manchester City: Ederson; Aké, Rúben Dias, Akanji; Rodrigo, Stones, Grealish, Gündogan, De Bruyne, Bernardo Silva; Haaland

Valmentajien kommentit

Thomas Tuchel, Bayern München

– Tarvitsemme realismin ja uskon muodostaman yhdistelmän. Jalkapallossa voi tapahtua vaikka mitä, jos asiat menevät hyvin. Meidän on otettava askel kerrallaan. Meidän ei pidä ajatella jatkuvasti sitä, että tästä on noustava. Meidän ei pidä tehdä tästä haasteesta entistä vaikeampaa ja ajatella koko ajan sitä suurta vuorta, joka on ylitettävä.

Pep Guardiola, Manchester City

– Meidän on katsottava, voimmeko pelata toisessa osassa samalla tavalla kuin avausosassa ja olla yhtä rohkeita pelin suhteen.Voimme tehdä paljon hyviä asioita toisessa osassa, mutta myös Bayern kykenee siihen. Haluan kentälle sellaisen joukkueen, joka lähtee voittamaan ottelua. Tiedän, millaista Bayernia vastaan pelaaminen on. Kärsit kentällä, jos olet vähänkin passiivinen.

Televisiointi

C More näyttää illan huippuottelun kanavillaan ja suoratoistopalvelussaan. Ottelu on nähtävissä C More Sport 1 -kanavalla. Studio käynnistyy klo 21.00. Lauri Kottonen selostaa kamppailun.