Tottenhamin puheenjohtaja Daniel Levy sanoo, että joukkueen tähtihyökkääjä Harry Kane voi täyttää unelmansa pokaaleista Spursissa.

Kanea, 29, pidetään kiistatta yhtensä sukupolvensa parhaista hyökkääjistä. Hän on kaikkien aikojen paras maalintekijä niin Tottenhamissa kuin Englannin maajoukkueessa, mutta Kane ei ole koskaan ammattilaisurallaan voittanut mitään henkilökohtaisten pystiensä lisäksi.

Siirtohuhut ovat vieneet Kanea jo pitkään seuroihin, jotka ovat tottuneet taistelemaan pokaaleista kaudesta toiseen, mutta hän on edustanut Tottenhamia jo lähes 15 vuotta. Spekulaatiot käyvät kuitenkin jälleen kuumana, sillä Kanen ja Spursin sopimus päättyy ensi kauden jälkeen.

Jos uutta diiliä ei synny, tuleva kesä on käytännössä Tottenhamin viimeinen mahdollisuus saada kelvollinen siirtokorvaus ykköstykistään, jota on huhuttu muun muassa Manchester Unitediin ja Bayern Müncheniin.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL
Will Harry Kane stay at Spurs without Champions League football? 🎥⚪

Levyn mielestä Kanen ei tarvitse lähteä Tottenhamista voittaakseen pokaaleja.

– Hän voi todellakin voittaa pokaalin Spursissa. Mutta legendana oleminen on myös tärkeää. Hän on Tottenhamin [kaikkien aikojen] paras maalintekijä, hän tekee historiaa. Toivon, että jonain päivänä stadionimme ulkopuolelle pystytetään Harry Kanen patsas, kommentoi Levy Goalin mukaan.

Tottenham voitti viimeksi pokaalin kaudella 2007-08, kun se kaatoi Chelsean liigacupin finaalissa. Levy sanoo, että Tottenhamin tavoitteet ovat kasvaneet ajan myötä, mutta niitä ei ole aina helppo saavuttaa.

– Kun me tulimme alunperin Tottenhamiin, voittaminen oli sitä, että varmistamme paikkamme Valioliigassa. Ajan ja menestyksen myötä kuvaan tuli Eurooppa-liigaan ja sitten Mestarien liigaan pääseminen.

– Perimmäinen tavoite on tietysti voittaa pokaaleja. Sitä me selkeästi yritämme. Se on helpommin sanottu kuin tehty.

– Olenko tyytyväinen siihen, että olemme voittaneet vain yhden pokaalin viimeisten 15 vuoden aikana? En todellakaan, mutta olen myös sitä mieltä, että meillä on ollut uskomattomia aikoja. Olemme päässeet monesti Mestarien liigaan.

– Huolimatta siitä, että minusta tuntuu pahalta, että Pohjois-Lontoossa on seura (Arsenal), joka on hieman korkeammalla kuin me tällä hetkellä, jos katson taaksepäin viimeisen viiden vuoden aikana, olemme olleet korkeammalla kuin he.