Tottenhamin kausi on ollut vaikea.

Seura on parhaillaan Valioliigassa viidentenä ja ensi kauden Mestarien liiga on jäämässä haaveeksi. Neljäntenä oleva Manchester United on kuuden pisteen karkumatkalla ja on lisäksi pelannut kaksi ottelua Tottenhamia vähemmän.

Tottenham hävisi viikonloppuna Newcastlelle 1-6. Sen seurauksena seura antoi potkut väliaikaiselle valmentajalleen Cristian Stellinille.

Pelaajaurallaan muun muassa Liverpoolia ja Arsenalia edustaneen Jermaine Pennantin mielestä on täysin samantekevää, kuka joukkuetta valmentaa, sillä suuressa kuvassa mikään ei tule muuttumaan.

– Tottenhamilla on ollut ehdottomia ykköskorin valmentajia, jotka ovat voittaneet Mestarien liigan ja Valioliigan mestaruuksia. Antonio Conte, José Mourinho ja Mauricio Pochettino taistelivat siellä. On siten samantekevää, kuka valmentaa Tottenhamia. He voivat hankkia Jürgen Kloppin tai Pep Guardiolan valmentajakseen. Heillä voisi olla sarjan paras valmentaja, mutta kyseessä olisi silti sama vanha Tottenham. He aloittaisivat hyvin, mutta lopulta joukkue pelaisi järkyttävää jalkapalloa.

Pennantin mukaan Tottenhamin puheenjohtaja Daniel Levyn on poistuttava seurasta.

– Tottenham tarvitsee muutoksen seurajohdossa. Levyn on lähdettävä sieltä. Et voi korjata jotain, jos et mene ongelman ytimeen, Pennant viittasi Levyyn TalkSPORT:n haastattelussa.