Viime vuonna Manchester Unitedia väliaikaisesti valmentanut Ralf Rangnick on näyttänyt asettautuneen ehdolle Tottenhamin uudeksi jalkapallojohtajaksi, jos joukkue nimittää Julian Nagelsmannin seuraavaksi managerikseen.

Tottenhamin puheenjohtaja Daniel Levy etsii seuralleen uutta vakituista päävalmentajaa ja jalkapallojohtajaa Antonio Conten ja Fabio Paraticin lähdettyä seurasta. Nagelsmann, joka kieltäytyi jo aiemmin tässä kuussa Chelsean kiinnostuksesta, lukeutuu ehdokaslistan kärkinimiin hänet vapauduttua Bayern Münchenistä viime kuussa.

Rangnick, joka on tunnettu paremmin urheilujohtajana kuin managerina, valitsi Nagelsmannin vuonna 2019 RB Leipzigin peräsimeen. Nyt hän on tuonut esille mahdollisuuden työskennellä 35-vuotiaan kanssa uudelleen Pohjois-Lontoossa.

– Jos Tottenham todella haluaa Julian Nagelsmannin, olisi tärkeää, että hän saisi myös urheilujohtajan tuekseen, Rangnick sanoi Sky Sportsille.

– Tottenham ei ole seura, jossa he odottavat sinun olevan heti [Valioliigan] kärjessä. Se voisi olla hyvin, hyvin jännittävä tarina, saksalainen jatkoi.

LUE MYÖS!