Tottenham esitti torstaina hienon nousun Valioliigassa, kun se nousi kotikentällään kahden maalin tappioasemasta tasapeliin Manchester Unitedia vastaan.

Vierasjoukkue karkasi avausjaksolla johtoon Jadon Sanchon ja Marcus Rashfordin osumilla, mutta Spurs tuli toisella puolikkaalla rinnalle Pedro Porron ja Son Heung-Minin maaleilla.

Kotiyleisö janosi Tottenhamin tasoituksen jälkeen luonnollisesti lisää, mutta Spurs vetäytyi 2-2-maalin jälkeen. Väliaikaisvalmentaja Ryan Mason otti vielä loppuhetkillä Sonin pois kentältä ja vaihtoi tilalle puolustaja Japhet Tangangan.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Squawka Live

@Squawka_Live
Son Heung-min (144) has now scored more goals for Tottenham than Jermain Defoe.

Only five players in the club’s history have more. 🇰🇷

Mason perusteli loppuhetken taktisia valintojaan pelin jälkeen lehdistölle.

– Toisella jaksolla jatkoimme puskemista. Meillä oli joitain kunnon tilanteita, ja ehkä jos olisimme tehneet toisen maalimme aiemmin, olisimme voineet jatkaa painostamista, kommentoi Mason Evening Standardin mukaan.

– Minusta tuntui toisen maalimme jälkeen, että jätkät olivat käyttäneet niin paljon energiaa, että pelimme muuttui hieman latteaksi. He (United) ottivat hieman hallintaa ottelusta, mutta eivät onnistuneet varsinaisesti luomaan mitään. 2-2 on positiivinen tulos oltuamme kahden maalin tappioasemassa tauolla.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Opta Analyst

@OptaAnalyst
Tottenham Hotspur 2-2 Manchester United

Man Utd failed to win a Premier League away game when two goals ahead at half-time for the first time since Sir Alex Ferguson's final match in charge of the club, a 5-5 draw v West Brom in May 2013.

Spurs showing spirit under Ryan Mason.

Masonin mukaan ottelu olisi saattanut kääntyä Spursin kannalta vielä ikävästi, jos kolmatta maalia olisi haettu väkisin.

– Tuntui kuin olisimme melkein pelanneet hieman tunteenomaisesti yrittäessämme saada kolmannen maalin. Joskus se on hienoa, mutta samaan aikaan minusta tuntui, että oli pari hetkeä, jolloin näytimme hieman väsyneiltä ja pakkamme oli tarpeettoman avoin.

– Joten teimme hieman muutoksia. Koitimme yhä voittaa pelin, mutta samalla tunnustimme, missä tilanteessa olimme.

Tottenham on torstain jälkeen Valioliigassa viidentenä, kuusi pistettä perässä Manchester Unitedia, joka on pelannut kaksi ottelua vähemmän.