Amerikkalaisen jalkapallon NFL:n entinen supertähti JJ Watt ja hänen entinen ammattijalkapalloilijavaimonsa Kealia Watt ovat Burnleyn uudet sijoittajat.

Yhdysvaltalaisen urheilun tähtipariskunta vahvisti sijoituksensa maanantai-iltana.

Watt, 34, oli peliurallaan NFL:n kirkkaimpia nimiä. Houston Texansia edustanut mies valittiin kolmesti sarjan parhaaksi puolustavaksi pelaajaksi.

Kolme ottelua Yhdysvaltojen naisten maajoukkueessa pelannut Kealia Watt, 31, on tällä hetkellä seuraton. Hän pitää hallussaan nopeinta maajoukkueessa tehtyä debyyttimaalia.

Watt laittoi pallon verkkoihin vuoden 2016 debyytissään vain 48 sekunnin pelin jälkeen.

Wattien tavoitteena on kasvattaa Burnleyn profiilia kansainvälisesti ja viettää myös aikaa paikallisen yhteisön kanssa. Pariskunta vieraili aiemmin tällä kaudella Mestaruussarjan kotiottelussa Wigan Athleticia vastaan,

– Kun sijoitat vuonna 1882 perustettuun seuraan, sinun on kunnioitettava sen historiaa ja perinteitä. Me ymmärrämme, ettemme me sijoita vain seuraan ja manageriin, vaan tähän kaupunkiin ja sen ihmisiin. Otamme tämän vastuun vakavasti ja aiomme tehdä kovasti töitä ansaitseeksemme heidän luottamuksensa ja tukensa, Wattit kertoivat Burnleyn tiedotteessa.

Burnley nousee ensi kaudeksi takaisin Valioliigaan.

JJ Watt

@JJWatt
I’m officially retiring from retirement.

Kind of…

Just watch.

@BurnleyOfficial

UTC!

LUE MYÖS!