Liverpoolin manageri Jürgen Klopp sai pikaisen vastauksen Valioliigan erotuomaripäälliköiltä väitettyään, että Paul Tierneylla on jotain hänen joukkuettaan vastaan.

Tierney, 42, toimi sunnuntaina erotuomarina Liverpoolin ja Tottenhamin välisessä Valioliigan ottelussa, joka päättyi Kloppin kotijoukkueen 4-3-voittoon.

Diogo Jota iski Liverpoolin voittomaalin dramaattisesti 94. minuutilla. Osuman jälkeen Klopp juoksi tuulettamaan raivoisasti neljännen tuomarin John Brooksin eteen suututtuaan joistain tuomariston päätöksistä. Tierney tuli sivurajalle antamaan Kloppille varoituksen hänen tuuletuksestaan.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
Jurgen Klopp 😂

Liverpoolille loukkaantumishuolia, kun Klopp reväytti takareitensä tuulettaessaan voittomaalia.

#valioliiga

Saksalaismanageri myönsi pelin jälkeen, että keltainen kortti oli ”reilu rangaistus”, mutta hänen mielestään Tierney puhutteli häntä tavalla, joka ”ei ollut ok”.

Kloppilta kysyttiin, mitä hän tarkoitti kommentillaan.

– En sano siitä mitään. Tuomarit eivät kerro, mitä sanotaan, joten minä en kerro, mitä sanotaan, kommentoi Klopp Athleticin mukaan.

– Tuuletukseni oli tarpeeton, mutta se, mitä hän sanoi minulle, kun hän antoi minulle keltaisen kortin, ei ole ok.

– Meillä on historiamme herra Tierneyn kanssa. En todellakaan tiedä, mitä tällä miehellä on meitä vastaan. Hän sanoo aina, ettei ole mitään, mutta se ei ole totta. Tapa, jolla hän katsoo minua – sitä on vaikea ymmärtää.

Englannin ammattilaisjalkapallon ottelutuomareista vastaava elin (PGMOL) antoi myöhemmin lausunnon Kloppin kommenteista. PGMOL oli kuunnellut äänimateriaalia managerin ja Tierneyn välisestä keskustelusta ja todennut, että tuomari toimi tilanteessa moitteettomasti.

– Valioliigan tuomareita nauhoitetaan kaikissa peleissä viestintäjärjestelmän kautta. Käytyämme täysin läpi erotuomari Paul Tierneyn äänitallenteen tämänpäiväisestä ottelusta voimme vahvistaa, että hän toimi ammattimaisesti koko ajan, myös antaessaan varoituksen Liverpoolin managerille. Siksi kiistämme jyrkästi kaikki vihjailut, joiden mukaan Tierneyn toiminta olisi ollut epäasiallista.

Kloppia saattaa odottaa Englannin jalkapalloliiton (FA) tutkinta hänen kommenteistaan.

Hänen julkinen vihanpitonsa Tierneya kohtaan juontaa juurensa joulukuuhun 2021. Tuolloin Klopp sanoi Tottenhamia vastaan pelatun ottelun jälkeen Tierneylle, että hänellä ”ei ole mitään ongelmaa kenenkään erotuomarin kanssa, paitsi sinun”.