Leicester on myymässä keskikenttäpelaajansa James Maddisonin tulevana kesänä, kertoo Telegraph.

Maddison, 26, siirtyi Leicesteriin kesällä 2018 Norwichista 25 miljoonalla, ja hän on noussut vuosien saatossa Kettujen valovoimaisimmaksi pelaajaksi.

Kuluvalla kaudella Maddison on pelannut Valioliigassa 25 ottelua tehden niissä yhteensä yhdeksän maalia ja syöttäen seitsemän. Hän sai hienojen esitystensä ansiosta kutsun Englannin MM-kisajoukkueeseen, mutta jäi Qatarin lopputurnauksessa ilman minuutteja.

Henkilökohtaisella tasolla Maddisonin kausi on ollut hyvä, mutta Leicesterin kausi on mennyt pahasti penkin alle. Joukkue on kirjoitushetkellä Valioliigassa 18. sijalla, pisteen päässä putoamisviivasta.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Squawka Live

@Squawka_Live
James Maddison's game by numbers vs Leeds:

77 touches
12 duels won (most)
7 fouls won (most)
4 chances created (joint-most)
3 tackles made
2 take-ons completed
2 shots
1 assist
0.57 xG

Back in the team with his 16th goal contribution of the season ✨

Maanantaina Leicester kohtaa seuraavassa ottelussaan Evertonin, toisen putoajaehdokkaan, joka on pisteen sitä perässä.

Leicesterin edellisestä tilinpäätöksestä ilmenivät yli sadan miljoonan euron tappiot. Seuran odotetaan myyvän ensi kesänä pelaajiaan tilanteen tasapainottamiseksi, ja Maddison on Leicesterin arvokkain pelaaja.

Telegraphin mukaan Maddison myydään tulevana kesänä huolimatta siitä, säilyykö Leicester Valioliigassa vai ei. Hänen potentiaalisen siirtosummansa uskotaan liikkuvan 50-70 miljoonan euron välillä.

Hänen sopimuksensa Leicesterissa on voimassa enää ensi kauden, joten tuleva kesä on käytännössä seuran viimeinen mahdollisuus saada Maddisonista kelvollinen siirtokorvaus, ellei hän solmi uutta diiliä.

Maddison on yhdistetty huhuissa muun muassa Manchester Unitediin, Tottenhamiin ja Newcastleen.

Lisää siirtouutisia: