Paris Saint-Germainin hyökkääjää on linkitetty ”Punaisiin Paholaisiin” jo pidemmän aikaa. Tulevaisuus Ranskassa on vaakalaudalla. Neymarilla on pitkä sopimus Parc des Princesillä, mutta peliesitykset ja loukkaantumiset aiheuttavat jatkuvasti siirtohuhuja. Myös Chelsean on sanottu olevan kiinnostunut 31-vuotiaasta pallotaiturista. Manchester Unitedin entinen tähti Louis Saha uskoo, että Neymarilla on paljon annettavaa Valioliigalle.

Näin entinen United hyökkääjä kertoi Betfredille.

– Olisi mahtavaa Valioliigalle ja Englannille, jos Neymar saadaan sinne pelaamaan. Hän on niin loistava pelaaja. Neymarin pelaamista on viihdyttävä katsoa, mutta ymmärrän myös kaikki kysymysmerkit, mitä hänen tyyppinen pelaaja tuo joukkueelle. Olen iso kannattaja, mutta mielestäni hän ei ole vastannut odotuksia viimeisenä kolmena tai neljänä kautena PSG:ssä.

– En halua nähdä häntä Unitedin paidassa, sillä ylimääräinen mediahuomio seuraa häntä. Se ei olisi hyvä tälle joukkueelle. Joukkueen rakenne on niin tärkeä ja helposti haavoittuva.

Lähtöjä ja saapumisia tulee odottaa Unitedilta kesän siirtoikkunassa. Päävalmentaja Erik ten Hag päätti kuuden vuoden pokaalittoman jakson Unitedissa tällä kaudella. Paljon on jo suunnitelmissa ensi kauden osalta, kun seuran on kerrottu tavoittelevan muun muassa Tottenhamin Harry Kanea ja Borussia Dortmundin Jude Bellinghamia kesällä.

Lue myös