Eräs Arsenalin kannattaja on pidätetty, koska hän osoitti laserilla Chelsean Myh’ailo Mudrykia kasvoihin joukkueiden välisessä sarjaottelussa tiistaina, kertoo Evening Standard.

Mudryk, 22, siirtyi tammikuun siirtoikkunassa Šah’tar Donetskista Chelseaan, vaikka häntä oli kuukausien ajan huhuttu Arsenaliin.

Tiistaina Mudryk pelasi ensimmäistä kertaa Arsenalin kotikentällä Valioliiga-siirtonsa jälkeen. Kotiyleisö buuasi hänelle ukrainalaislaiturin tullessa vaihdosta kentälle, ja eräs kannattaja osoitti häntä läpi ottelun laserkynällä kasvoihin.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

B/R Football

@brfootball
A 21-year-old Arsenal fan has been arrested on suspicion of shining a laser at Mykhaylo Mudryk during Chelsea’s loss on Tuesday

Arsenal kuvaili tiedotteessaan laserilla osoittelua ”vaaralliseksi ja anteeksiantamattokaksi”. Poliisi vahvisti ottelun jälkeen, että tapauksen johdosta on pidätetty 21-vuotias mies epäiltynä järjestysrikkomuksesta.

Mudryk esiintyi Chelsea-debyytissään pirteästi, mutta hänellä on ollut vaikeuksia vastata 100 miljoonan euron hintalappunsa tuomiin odotuksiin. Ukrainan maajoukkuepelaaja on esiintynyt Chelseassa 14 ottelussa, mutta hän on aloittanut niistä yli puolet vaihdossa, eikä hän ole vielä avannut maalitiliään.

Arsenal voitti Chelsean tiistaina 3-1 ja palasi ainakin hetkellisesti takaisin Valioliigan piikkipaikalle. Chelsea taas on sarjataulukossa 12:na.