Arsenalin manageri Mikel Arteta ei ole luovuttanut uskoaan Valioliigan mestaruustaiston suhteen.

Tykkimiehet kaatoi tiistaina Chelsean kotikentällään 3-1 ja nousi takaisin sarjakärkeen. Toisena majaileva Manchester City on Arsenalia kaksi pistettä perässä, mutta se on myös pelannut kaksi ottelua vähemmän.

Valioliiga sijat 1-8

City nousee takaisin Valioliigan kärkeen, jos se kaataa keskiviikkona West Hamin kotonaan. Manchesterilaisilla on varaa yhteen tasapeliinkin, kunhan se voittaa muut ottelunsa loppukaudesta.

Mestaruustaisto ei ole enää Arsenalin käsissä, mutta Arteta painotti, että hänen joukkueensa on vain jatkettava voittamista ja katsottava, mihin se riittää.

– Meillä on neljä peliä jäljellä ja olemme sarjakärjessä. Se oli yksi asioista, joista puhuimme tänään: voimmeko nousta takaisin sinne, missä olemme olleet kuukausien ajan? Nyt meidän on odotettava ja seurattava. Me tiedämme, ettei se ole käsissämme, kommentoi Arteta Sky Sportsin mukaan.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

OptaJoe

@OptaJoe
0 & 150 - @Arsenal have gone unbeaten in London derbies in a Premier League season for the first time since 2004-05; tonight they also became the first side to win 150 Premier League London derbies. Capitalised.

Arsenal nousi Chelseaa vastaan kolmen maalin johtoon jo 35 minuutissa. Artetalta kysyttiin, mikä häntä miellytti eniten tiistain voitossa.

– Se, että me olimme oma itsemme. Sitä minä vaadin. Halusin nähdä tuon energian, päättäväisyyden, virtaavaisuuden, liikkeen, tuon tarkoituksellisuuden pelaamisessamme.

– Me toteutimme sitä alusta alkaen. Se johti siihen, että saimme yleisömme mukaamme, ja te tiedätte, mitä tapahtuu, kun me kykenemme siihen. Maaleista oli suuri apu, koska ne määrittivät loppupelin kulun.

– Me tiesimme, että heillä tulee olemaan vaikeaa, jos me dominoimme ja pääsemme viimeiselle kolmannekselle. Viimeisten 30 minuutin aikana me päästimme heidät juoksemaan, ja heidän pelaajansa pystyvät aiheuttamaan suunnanmuutoksissa ongelmia.