Evertonin kapteeni ja laitapuolustaja Séamus Coleman on vahvistanut, että hänen loukkaantumisensa on pelättyä lievempi.

Coleman, 34, joutui maanantaina jättämään kesken Toffeesin sarjaottelun Leicesteria vastaan loukattuaan polvensa vakavalta näyttäneessä tilanteessa.

Evertonin manageri Sean Dyche pelkäsi pelin jälkeen pahinta, mutta Coleman kertoi keskiviikkona seuran kanavilla että hänen eturistisiteensä ei ole vaurioitunut.

– Halusin vain päivittää tilanteen teille kaikille, kiitos paljon terveisistä. Palasin juuri kuvauksista ja voin ilokseni todeta, että minulla ei ole eturistisidevaurioita. Palaan pian [pelikentille], kommentoi Coleman.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Everton

@Everton
An update from the captain. 💙

Irlantilaiskonkari Colemania on laajalti pidetty yhtenä Evertonin seurahistorian parhaista hankinnoista. Hän siirtyi Goodison Parkille tammikuussa 2009 kotimaastaan Sligo Roversin joukkueesta 70 000 euron siirtokorvausta vastaan.

Coleman on esiintynyt Evertonin edustusjoukkueessa kaikkiaan 409 kertaa. Hän lähestyy Toffeesin kaikkien aikojen ottelutilaston kärkikymmenikköä, mutta Colemanin ja Evertonin sopimus on päättymässä tulevana kesänä.

Everton on kirjoitushetkellä Valioliigassa viimeistä edellisenä, pisteen päässä putoamisviivasta, kun sillä on neljä ottelua jäljellä.

Viimeisissä otteluissaan Everton kohtaa Brightonin, Manchester Cityn, Wolverhamptonin ja Bournemouthin.