Liverpoolin keskikenttäpelaajan Thiago Alcântaran kausi on ohi loukkaantumisen takia, kertoo Times.

Thiago, 32, on menossa leikkaukseen lonkkavaivansa takia, joka on vaivannut häntä jo pitkään.

Espanjalaistaituri oli hiljattain kaksi kuukatta sivussa tositoimista lonkankoukistajavamman takia. Hän ehti esiintyä muutamassa ottelussa tullen vaihdosta sisään, mutta pian ilmeni, että lonkkaongelma vaivaa häntä yhä. Sunnuntaina hän ei ollut lainkaan kokoonpanossa Tottenhamia vastaan.

Loukkaantumiset ovat tulleet Thiagolle valitettavan tutuiksi Liverpoolissa. Hän pelaa seurassa kolmatta kauttaan, mutta häneltä on jäänyt erilaisten vammojen takia väliin jo 63 ottelua Liverpoolissa.

Thiagon ja Liverpoolin sopimus on voimassa ensi kauden loppuun saakka.

Kuluvalla kaudella Liverpool kohtaa vielä Fulhamin, Brentfordin, Leicesterin, Aston Villan ja Southamptonin. Valioliigan sarjataulukossa Liverpool on viidentenä, seitsemän pistettä perässä Manchester Unitedia, joka on pelannut ottelun vähemmän.

Lue lisää Liverpoolista: