Wolverhampton voitti lauantaina Aston Villan Valioliigassa 1-0. 

Toti Gomes viimeisteli ottelun ainoan maalin. Wolverhampton nousi voiton myötä 40 pisteeseen Valioliigassa. 40 pisteen rajaa on pidetty sellaisena, ettei sen saavutettua joudu miettimään putoamista Mestaruussarjaan.

Wolverhampton on taistellut läpi kauden putoamista vastaan, mutta lauantainen voitto päästi sen pois putoamiskamppailusta. Wolverhampton on parhaillaan 13. sijalla Valioliigassa ja ero putoamisviivaan on kasvanut kymmeneen pisteeseen, kun kolme ottelua on pelaamatta.

Wolverhamptonin ehdoton avainpelaaja Rúben Neves tiedostaa, ettei joukkueen pidä enää stressata putoamisesta.

– Tämä ei ole enää salaisuus kenellekään. 40 pisteellä olemme käytännössä saavuttaneet sen. Katastrofin pitäisi tapahtua. Tämä oli meille todella tärkeää ja voimme nyt hengittää paremmin. On iso helpotus päästä pois putoamiskamppailusta ja nauttia viimeisestä kolmesta ottelusta. Tiesimme, että tämän ottelun voittamalla olisimme todella lähellä tavoitettamme.

– On todella vaikeaa tippua 40 pisteellä. Meillä oli surkea alkukausi ja vaihdoimme valmentajaa. Meillä on ollut paljon loukkaantumisia, mutta halusimme saavuttaa ykköstavoitteemme, Neves viittasi säilymiseen.