Declan Ricen tulevaisuudesta on puhuttu pitkään.

West Hamin kapteenin on määrä poistua seurasta kuluvan kauden jälkeen. Rice on kuulunut jo vuosien ajan West Hamin ehdottomiin avainpelaajiin ja noussut siinä sivussa suureen rooliin myös Englannin A-maajoukkueessa.

Keskikenttäpelaajan on kerrottu haluavan siirtyä suurempaan seuraan. West Hamin kuluva kausi on ollut melkoinen pettymys ja se on taistellut valtaosan kaudesta putoamista vastaan.

Ainakin Arsenalin on kerrottu olevan hyvin kiinnostunut Ricestä.

West Ham tiedostaa tilanteen ja sen, miten vaikeaa Ricestä on pitää kiinni kesän siirtoikkunassa.

The Athleticin saamien tietojen mukaan West Ham etsii Ricelle korvaajaa. West Ham ei aio myydä tähtipelaajaansa alle sadalla miljoonalla punnalla, joten seuran kassaan tuleva siirtosumma antaa West Hamille hyvää liikkumavaraa siirtomarkkinoilla.

Lähde kertoo West Hamin olevan kiinnostunut Marseillen Mattéo Guendouzista.

Guendouzi on pelannut aiemminkin Valioliigassa edustettuaan muutaman vuoden ajan Arsenalia. Guendouzi on pelannut nappikauden Marseillessa ja oli mukana Ranskan MM-kisajoukkueessakin. Guendouzin odotetaan poistuvan Marseillesta kesällä.

The Athleticin mukaan myös Arsenal, Manchester United ja Newcastle ovat kiinnostuneita Guendouzista.

LUE MYÖS