Mestarien liigan välierät pyörähtivät käyntiin tiistai-iltana Bernabéulla, kun Real Madrid isännöi Manchester Cityä otteluparin avausosassa.

Kamppailu päättyi lopulta 1-1 -tasapeliin.

Ottelu lähti käyntiin Manchester Cityn komennossa. Manchester City dominoi pelitapahtumia ensimmäiset puoli tuntia. Pep Guardiolan miehistö pakotti Real Madridin puolustamaan syvällä kenttäpuoliskollaan ja kykeni luomaan muutaman maalipaikankin.

Real Madrid siirtyi johtoon 36. minuutilla. Real Madrid hyökkäsi nopeasti vastaan ja pallo pelattiin Viníciukselle, joka ampui sen boksin ulkopuolelta komeasti ohi voimattoman Edersonin. 1-0.

Real Madrid otti peliä enemmän hallintaansa johtomaalinsa jälkeen. Real Madrid oli huomattavasti aktiivisempi ja rohkeampi toisella jaksolla. Se oli tuottaa tulostakin, kun Real Madrid kykeni luomaan uhkaa Manchester Cityn maalille.

Manchester City nousi tasoihin 67. minuutilla. Kevin De Bruynen upea boksin ulkopuolelta lähtenyt laukaus löysi tiensä millintarkasti alakulmaan. 1-1.

Karim Benzemalla oli ottelun lopussa loistava mahdollisuus viedä Real Madrid johtoon, mutta Ederson torjui komeasti kärjen puskun.

Otteluparin jälkimmäinen osa pelataan ensi viikon keskiviikkona Etihadilla.