Liverpoolin sivurajaheittovalmentaja Thomas Grønnemark jättää seuran kuluvan kauden jälkeen.

Grønnemark vahvisti asian The Athleticille.

Grønnemarkin sopimus Liverpoolin kanssa päättyy kesällä, eikä seura tarjonnut hänelle uutta sopimusta. Grønnemark on työskennellyt Liverpoolissa viiden vuoden ajan.

Grønnemark kertoi Liverpoolille haluavansa enemmän aikaa harjoituskentällä pelaajien kanssa, jos hän jatkaisi seurassa. Liverpool päätti olla jatkamatta sopimusta.

Lukuisten muidenkin seurojen kanssa työskentelevä Grønnemark ei suinkaan viettänyt kaikkia päiviään Liverpoolin harjoituskeskuksessa. Grønnemark vietti viikon Liverpoolin harjoituskeskuksessa huhtikuussa. Kyseessä oli sivurajaheittovalmentajan ensimmäinen visiitti harjoituskeskukseen sitten viime kesän.

The Athleticin mukaan Grønnemarkin työtehtävä on ollut pitkälti lähettää sivurajaheittoraportteja Liverpoolin valmennusjohdolle kaikista joukkueen otteluista.

– En työskentele Liverpoolissa tämän kauden jälkeen. En päättänyt sitä itse. Se oli seuran päätös, mutta kunnioitan sitä ja olen ikuisesti kiitollinen tästä uskomattomasta mahdollisuudesta, jonka sain Jürgen Kloppilta. Kahdella ensimmäisellä kaudella vierailin 4-5 kertaa kaudessa Liverpoolissa ja vietin jokaisella kerralla viikon pelaajien kanssa. Se oli upeaa, koska sain paljon aikaan heidän kanssaan ja saimme hienoja tuloksia. Voitimme Mestarien liigan ja Valioliigan mestaruuden, Grønnemark totesi The Athleticille.

LUE MYÖS