West Ham voitti torstaina AZ Alkmaarin kotikentällään 2-1 Konferenssiliigan välierien avausosassa.

AZ siirtyi johtoon ensimmäisen puoliskon loppuhetkillä, kun Tijjani Reijnders täräytti rangaistusalueen tuntumasta pallon etunurkkaan.

Hammersille vihellettiin 67. minuutilla pilkku, kun AZ:n maalivahti Mathew Ryan osui Jarrod Bowenia kasvoihin yrittäessään nyrkkeillä palloa pois maaliltaan. Vetovastuun otti Saïd Benrahma, joka toimitti pelivälineen voimalla vasempaan alakulmaan.

Noin kymmenen minuuttia myöhemmin kotijoukkue iski toistamiseen. Pallo jäi pomppimaan kulmapotkun jälkeen AZ:n maalille ja Michail Antonio tökkäsi kuulan sisään.

Torstain toisessa Konferenssiliigan välierässä FC Basel voitti Fiorentinan vieraissa 2-1. Toiset osaottelut pelataan ensi viikon torstaina.