Manchester City voitti sunnuntaina Evertonin Valioliigassa tyylipuhtaasti 3-0.

Manchester City johtaa Valioliigaa neljän pisteen erolla yhden ottelun enemmän pelanneeseen Arsenaliin, ja varmistanee pian mestaruutensa.

Putoamista vastaan taistelevan Evertonin Yerry Mina miesmerkkasi Manchester Cityn Erling Haalandia läpi ottelun – myös varsin kyseenalaisin keinoin. Ottelun jälkeen Haaland riisui pelipaitansa ja pelaajan kropassa näkyi lukuisia Minan aiheuttamia jälkiä.

Manchester Cityn päävalmentaja Pep Guardiola puolusti maalinteossa onnistunutta Haalandia mentyään päätösvihellyksen jälkeen Minan juttusille. Guardiola kertoi lehdistötilaisuudessa puhuneensa Minan kanssa puolustajan käytöksestä.

– Se, mitä hän tekee pelaajille kentällä ei ole tarvittavaa. Mina tietää täydellisesti, mitä hän teki. Puhumme hyvästä pelaajasta, mutta tuolla tavalla puolustaminen ei ole tarvittavaa. Sanoin hänelle siitä. Hän tekee tuollaista jokaisessa ottelussa, eikä se ole suinkaan tarvittavaa.

Haaland on viimeistellyt tällä kaudella kaikki kilpailut mukaan luettuna 52 maalia.

Gol Garra

@ElGolGarracol
Así quedó Haaland, luego de sufrir la marca de Yerry "el Gato" Mina.