Brentford on löytänyt itselleen uuden ykkösmaalivahdin ensi kaudeksi, kertoo Sky Deutschland.

Skyn mukaan Brentfordin on määrä aktivoida Freiburg-vahti Mark Flekkenin sopimuksessa oleva 13 miljoonan euron ulosostopykälä. Lähde kertoo maalivahdin päässeen Brentfordin kanssa yhteisymmärrykseen sopimuksesta. Sopimus allekirjoitetaan seuraavien päivien aikana.

Flekken korvaa David Rayan, joka on kieltäynyt kahdesta Brentfordin jatkosopimustarjouksesta. Raya haluaa siirtyä astetta isompiin ympyröihin kuluvan kauden jälkeen. Brentfordin on kerrottu asettaneen espanjalaismaalivahdilleen noin 40 miljoonan euron hintalapun.

29-vuotias Flekken on pelannut Freiburgissa viiden vuoden ajan. Hollannin A-maajoukkuetta edustava Flekken jätti kotimaansa vain 15-vuotiaana siirryttyään Saksaan. Flekken on pelannut koko ammattilaisuransa Saksan kentillä.

Kuluva kausi on Flekkenin toinen ykkösvahtina Bundesliigassa.

Florian Plettenberg

@Plettigoal
❗️News #Flekken: Verbal agreement with @BrentfordFC about a transfer in summer! Brentford has been interested for two years.

➡️ Been told that he will sign a contract until 2028 in the next days.

Brentford will activate the release clause of around €13m. It’s almost a done…