Adrien Rabiot’n nykyinen sopimus Juventuksen kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Rabiot’n kausi lähti käyntiin kummallisissa merkeissä. Juventus halusi päästä pelaajastaan eroon viime kesänä. Muun muassa Manchester United oli tuolloin Rabiot’n kintereillä, mutta siirto ei tiettävästi toteutunut pelaajan suuren palkkapyynnön vuoksi.

Keskikenttäpelaaja on pelannut ennakko-odotuksiin nähden loistavan kauden. Rabiot on noussut kauden mittaan Juventus-luotsi Massimiliano Allegrin ehdottomien luottopelaajien joukkoon.

Rabiot’n Veronique-äiti on neuvotellut Juventuksen kanssa kuukausien ajan jatkosopimuksesta, mutta yhteisymmärrystä ei ole syntynyt. Rabiot’n agenttina työskentelevä äiti vaatii pojalleen kymmenen miljoonan euron vuosipalkkaa, eikä vaatimus miellytä Juventusta. Juventus haluaisi pitää Rabiot’n, mutta ei hinnalla millä hyvänsä.

L’Équipen saamien tietojen mukaan Manchester United on edelleen Rabiot’n kintereillä. Lähde kertoo Erik ten Hagin aloittaneen oma-aloitteisesti keskustelut Rabiot’n kanssa. Ten Hag yrittää vakuuttaa pelaajan siirtymään Manchester Unitediin. Rabiot haluaisi pelata tulevaisuudessa Valioliigassa.

LUE MYÖS