Manchester Unitedin toppari Phil Jones jättää seuran tämän kauden jälkeen, kun hänen sopimuksensa päättyy.

Jones, 31, on edustanut Unitedia vuodesta 2011 lähtien ja pelannut seurassa kaikkiaan 229 ottelua, mutta lukuisat loukkaantumiset ovat sotkeneet hänen uraansa.

Aikoinaan Jonesia pidettiin yhtenä Englannin lupaavimmista pelaajista, mutta hän on jäänyt viime vuosina lähes olemattomalle peliajalle. Kuluvalla kaudella Jonesia ei ole nähty kertaakaan kentällä. Valioliigassa hän on pelannut neljän kauden aikana vain kuudesti.

– Olisinpa voinut pelata enemmän. Olisinpa voinut antaa enemmän niille monille joukkueille, joissa pelasin. Sanon sydämeni pohjasta, että tein kaikkeni, kirjoitti Jones avoimessa kirjeessään Manchester Unitedin kannattajille.

– Nyt ei ole aika olla surullinen. Nyt on aika katsoa taaksepäin, minun ja perheeni kannalta, ja olla onnellinen siitä, että onnistuin elämään unelmaani Unitedissa. Voin aina sanoa perheelleni ja ystävilleni, että harva pääsee pelaamaan tässä seurassa, olemaan aina mukana sen historiassa ja katsomaan taaksepäin niin onnellisten muistojen kera.

Phil Jones

@PhilJones4
Letter to the fans.