Wolverhamptonin kapteeni ja keskikenttäpelaaja Rúben Neves sanoo, että hän haluaa päästä pelaamaan Mestarien liigassa.

Neves, 26, esiintyi aikoinaan Porton paidassa Mestarien liigassa jo 17-vuotiaana, mutta Portugalista lähdettyään hän ei ole Euroopan ykkösturnauksessa pelannut.

Wolvesissa Neves on saanut tililleen yhdeksän Eurooppa-liigan peliä, mutta ensi kaudella joukkuetta ei eurocupeissa nähdä.

Nevesin ja Wolverhamptonin sopimusta on vuosi jäljellä, joten tulevan kesän siirtoikkuna on käytännössä seuran viimeinen mahdollisuus saada hänestä merkittävä siirtokorvaus, ellei uutta diiliä synny. Huhuissa häntä on viety muun muassa Barcelonaan ja Manchester Unitediin.

– Mitään ei ole vielä tapahtunut, mutta päätöksen tekeminen on vaikeaa, koska rakastan tätä paikkaa. Minä ja perheeni tunnemme olomme kotoisaksi, kommentoi Neves BBC:n mukaan.

– Katsotaan, mitä tapahtuu. Sanon aina saman asian, että olen todella mielelläni täällä. Mutta en koskaan salaa, että haluan pelata Mestarien liigassa.

– Jalkapallossa on pyrittävä päätavoitteisiin, ja se on valtava päätös minulle ja perheelleni.

Wolves pelasi lauantaina kauden viimeisessä kotiottelussaan 1-1-tasapelin Evertonia vastaan.

– Jos tämä oli viimeinen pelini täällä, olen todella nauttinut siitä, ja olen hyvin kiitollinen kaikille näistä kuudesta kaudesta, jatkoi Neves.

Nathan Judah

@NathanJudah
Things that will always go together:

Ruben Neves and the South Bank

#wwfc

Linkki twiittiin.