Chelsean laitahyökkääjä Myh’ailo Mudryk on saanut haukut fitness-vaikuttaja Joey Swollilta kuvattuaan vanhempaa miestä kuntosalilla.

Mudrykin, 22, Instagram-tilillään julkaisemassa videossa harjoittelee personal trainerin kanssa mies, jonka housut ovat valahtaneet soutulaitetreenin tuoksinassa hieman alaspäin.

Fitness-vaikuttaja Swollin mielestä ukrainalaislaituri nolasi lähinnä itsensä videollaan.

– Näet kuntosalilla tuon miehen, joka tekee kovasti töitä ja yrittää parantaa itseään valmentajan kanssa. Hän on kiusallisessa tilanteessa, jossa, kyllä, hän on hieman paljastunut. Ja sinä päätät: ”Hei, minäpän otan siitä videon, jonka voin julkaista sosiaalisessa mediassa pilkatakseni häntä”. Kaikki huomion vuoksi. Ihanko totta?

– Anteeksi kielenkäyttöni, mutta mikä v*ttu sinua vaivaa? Olet ammattilaisjalkapalloilija, pelaat Chelseassa Valioliigassa! Haluatko todella edustaa itseäsi ja joukkuettasi tällä tavalla?

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Joey Swoll

@TheJoeySwoll
Either help him or mind your own business but put your damn phone away!

Mudryk on aiemminkin herättänyt huomiota kyseenalaisella toiminnallaan sosiaalisessa mediassa.

Englannin jalkapalloliitto (FA ) otti tammikuun lopussa tutkintaan Mudrykin viime kesänä julkaiseman videon, jossa hän käytti N-sanaa. Mudryk lausui videolla jenkkiräppäri Lil Babyn vuonna 2017 julkaisemaa kappaletta, joka sisältää N-sanan. Ukrainalaislaituri pyysi myöhemmin videota anteeksi edustajansa välityksellä.

Mudryk siirtyi Chelseaan tammikuussa kotimaansa suurseurasta Šah’tar Donetskista sadan miljoonan euron kaupassa, mutta hän ei ole toistaiseksi onnistunut vastaamaan hintalappunsa tuomiin odotuksiin.

Hän on ehtinyt pelata lontoolaisseurassa 16 ottelua, mutta hänen maalitilinsä on vielä avaamatta.